Müttefik Devletler

II. Dünya Savaşı’nda Mihver devletlerine karşı savaşan devletler. Kısaca Müttefikler denir. İngiltere, Fransa, ABD, SSCB, Çin ve savaşa sonradan katılan 50 kadar devletten oluşuyordu.

This entry was posted in   M.
Bookmark the   permalink.

administrator has written 6047 articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>